logo

The Great Work Experience

Media to Re-Member


Recent Media

As you think. So you feel. So you do.

winged sun

TGWE Manifesto - Liber 555Episodes from the Great Work Experience in the Media are listed here in Dutch/Papiamento and in chronological order (oldest first). The conversations are meant to stir up your curiosity and engage people in uncommon topics in order for them to think about them further than before.
***
Afleveringen van de Great Work Expereince in de Media staan ​​hier in het Nederlands/Papiaments en in chronologische volgorde (oudste eerst). De gesprekken zijn bedoeld om je nieuwsgierigheid op te wekken en mensen te betrekken bij ongebruikelijke onderwerpen, zodat ze er verder dan voorheen over kunnen nadenken.
***
Los episodios de Great Work Experience en los medios se enumeran aquí en holandés / papiamento y en orden cronológico (los más antiguos primero). Las conversaciones están destinadas a despertar su curiosidad e involucrar a las personas en temas poco comunes para que piensen en ellos más que antes.

Eigen Pad S3E0: Kabbala & Tarot Onthuld - Promo

By Eduard / 12 Sept 2022 / 00:02:38 / related book: Anarkhos | EN | ES | NL / related sheets:
- Seizoen 3 - Kabbala & Tarot Flyer

Weet je dat Kabbala & Tarot twee hoofdstromingen zijn die ten grondslag liggen aan veel moderne religies? Het komende seizoen gaan we het hebben over Kabbala & Tarot. Ik zal de betekenissen onthullen en uitleggen waarom deze scholen meer verbonden zijn met judeo-christelijke religies dan je denkt.

Dus zet het in je agenda: 20 Sept 2022 t/m 6 Dec 2022 @ 21 uur NL tijd/15 uur CUR tijd. ik zie je snel!

Het Occulte Onthuld: Terug Naar De Bron - Deel 1 (Dutch)

By Eduard / 18 Sep 2022 / 06:04:48 / related book: Anarkhos | EN | ES | NL /
- Het Occulte Onthuld Deel 1 - Sheets (pdf)
- Het Occulte Onthuld Deel 1 - Sheets (zip)
- Tijdlijn van Religies

In deze presentatie worden de meest voorkomende occulte tradities van onze tijd besproken. Ten eerste wordt het occulte in het algemeen behandeld. Vervolgens wordt een algemeen overzicht van hun leringen besproken en tot slot de symbolen die worden gebruikt.

Het Occulte Onthuld: Donker Occultisme (Satanisme) - Deel 2 (Dutch)

By Eduard / 19 Sep 2022 / 03:46:33 / related book: Anarkhos | EN | ES | NL /
- Het Occulte Onthuld Deel 2 - Sheets (pdf)
- Het Occulte Onthuld Deel 2 - Sheets (zip)
- Tijdlijn van Religies

Deze presentatie bespreekt de ideologie van het satanisme en hoe dit bijna onopgemerkt onze samenleving binnendringt. Enkele van hun symbolen en strategieën worden besproken. Aan het einde worden ook enkele oplossingen besproken.

Eigen Pad S3E1: Kabbala & Tarot Onthuld - Symbolen

de start van het nieuwe seizoen. Hier bespreken we wat symbolen zijn en onderzoeken we enkele specifieke voorbeelden van symbolen en wat ze met ons bewustzijn doen.

Eigen Pad S3E2: Kabbala & Tarot Onthuld - Symbolen en Realiteit

De start van het nieuwe seizoen. Hier bespreken gaan we verder met symbolen en beginnen we de kabbalistische denkwijzen te onderzoekn.

Eigen Pad S3E3: Kabbala & Tarot Onthuld - Contact Maken Met De Boven Werelden

In deze aflevering zullen we onderzoeken wat Kabbalah leert over contact maken met de spirituele werelden. Eerst worden echter enkele basisverklaringen gegeven over concepten als geest, ziel en persona.

Eigen Pad S3E4: Kabbala & Tarot Onthuld - Wie Is God? Deel 1

In deze aflevering beginnen we de kabbalistische concepten met betrekking tot 'God' te verkennen. het zal beginnen te ontvouwen dat de ware 'God' van de Schepping niet beperkt is tot onze waarnemingen en naamgevingsconventies.

Eigen Pad S3E6: Kabbala & Tarot Onthuld - Door Het Zijn, Zal Je Worden, Deel 1

In deze aflevering sluiten we ons thema 'God' af en gaan we het hebben over Zijn. We gaan aan de slag om de kwaliteiten van 'God' te verkennen en hoe deze gebruikt kunnen worden om een betere versie van jezelf te worden.

Eigen Pad S3E7: Kabbala & Tarot Onthuld - Door Het Zijn, Zal Je Worden, Mazzaroth (De Zodiac) Deel 2

In deze aflevering zullen we het hebben over de eigenschappen van 'God' die men zou moeten aannemen om gelijkwaardig aan vorm te bereiken. Als bonus zullen we beginnen met het bespreken van de dierenriem, een verborgen boodschap van verandering.

Eigen Pad S3E8: Mazzaroth (De Zodiac)

In deze aflevering gaan we uitgebreider in op de dierenriem (de zodiac). We zullen een beetje bespreken hoe de Egyptenaren het leven in het algemeen zagen en hoe dit ons huidige dierenriemsysteem beïnvloedde.

Eigen Pad S3E9: Gilgulim (Reïncarnatie)

In deze aflevering ronden we het onderwerp van de kwaliteiten van 'God' af en bespreken we het onderwerp reïncarnatie - Gilgulim.

Eigen Pad S3E10: De Hemelen en Zijn Wezens

In deze aflevering gaan we het hebben over de wezens van de verschillende hemelen. Ik zal ook enkele geheimen vertellen over de kundalini en hoe deze balancerende kracht zich ook verhoudt tot de macrokosmos, hetzelfde als de microkosmos.

Eigen Pad S3E11: Wat is de Shekinah (Kundalini)?

Deze aflevering is een speciale en als je hier bent, is dat niet per ongeluk. Ik praat over de kundalini-energie, het doel ervan en hoe je deze kunt herkennen.